За добродетелта и вдъхновението от доброто

 

 

Казват, че „Красотата ще спаси света“ и ние отлично познаваме нейната сила и въздействие. Щастливи сме, че в основата на нашата работа стои именно стремежа към красивото.  Вярваме също, че ако я носим и в душите си, това със сигурност ще донесе в ежедневието ни много цвят и хармоничност в отношенията с околния свят.

Днес, във времето , в което живеем, все по-голямо значение имат различни ДОБРОдетели, все по-често търсим вдъхновения и стремеж да изпълваме сивотата с цвят.

Добро! – Най-силното вдъхновение, седящо в основата на  толкова силни думи като добродетел, добрина, добротворство, доброволен. Добрият човек носи в душата си слънце.

Добрината е хармония и принцип на благодетелта. Вярваме, че тя носи изключителен заряд и положителни емоции и още повече... вярваме, че тя се връща като бумеранг.

Ето защо често заставаме зад силни и вдъхновяващи каузи, а няма по-велико от зараждането и създаването на един живот.

Вярваме в максимата, че всяко начало тръгва от една мечта… и после идва Борбата ….. и

Надеждата, че в края на пътя е Щастието…

Няма нищо по-емоционално и въздействащо от възможността да подкрепиш някого по пътя му да създаде ЖИВОТ! Ние повярвахме във вълшебството на семействата с репродуктивни проблеми в България и заставаме до тях в борбата им, съвместно с Фондация „Мечта за дете“ .

Капка от нас е океан за друг!  

Благодарим за вдъхновението и възможността да споделим истинско вълнение и щастливи моменти.