За нас

Image

Разсадник Нановски

Създаден през 2009 година, стартирайки като семейна фирма.

Image

Общата площ на разсадника към момента е 150 000 кв.м., а контейнерното производство е разположено върху открита площ от 60 000 кв.м. Оранжерийните производствени площи възлизат на 15 000 кв.м.

Разположението на разсадника в централна България го прави достъпен и удобен за ценителите на декоративна растителност от цялата страна.

Разсадник Нановски е един от водещите производители на висококачествена и стандартизирана контейнерна растителност в страната.

В каталога на му ще откриете многообразие от широколистни и иглолистни дървета, едно- и многогодишни растения, цветя, билки, храсти и екзотични предложения.

Декоративните дървета, храсти и цветя са важен компонент от модерния живот и са неразделна част от нашата домашна и работна среда, както и от местата за забавление и отдих.

Ето защо пазарът на декоративни растения изисква все по-голямо разнообразие от видове, подходящи за паркове, частни и обществени градини, както и големи градски пространства.

Разсадник „Нановски“ е горд член на АПДРБ (Асоциация на Производителите на Декоративни Растения в България) от самото ѝ създаване. А самата асоциация е член на европейската ENA вече 5 години.